Masina gogosi automata 600 buc/h

Cod produs: SEMP2-2

Finalizeaza comanda pe magazinul nostru online direca.ro

Productivitatea: 1-600 gogosi/ora
Diametru gogosi: 70 mm
Grosimea: 25 mm
Diametrul inelului: 35 mm
Greutate gogoasa: 30 gr
Alimentare: 230 V
Putere: 4 kw
Capacitate dozare: 8 litri
Capacitate ulei: 20 litri
Greutate: 61 Kg
Dimensiuni: 1120x719x485 mm

Descrierea produsului

Structura realizata integral din otel inoxidabil de inalta calitate
Masina este complet automata și este dotata cu comenzi electronice care permite reglarea timpului de prăjire și temperatura de prăjire.
Reglarea temperaturii si a vitezei.
Contorizeaza productia de gogosi.
Greutatea gogosii poate fi reglată (+/- 20%).
Masina de facut gogosi este prevazuta cu 2 capete de dozare.
Cuva de prajit este complet din otel inoxidabil, cu pereti dubli si izolatie. Este dotata de patru picioare reglabile. În aceasta se varsa uleiul de prajit. Încălzitorii sunt montate pe fundul cazii si servesc de incalzirea uleiului pana la temperatura potrivita de functionare.
Buncărul de aluat este complet inoxidabil fiind fixat pe peretele panoului electric. În interiorul lui se pune aluatul deja pregătit. La buncăr sunt instalate pistoanele, care dozează în mod uniform aluatul în niște produse de panificație având același gramaj și formă. Pistoanele au opțiunea de o setare fină a gramajului gogoșilor. Punerea în mișcare a pistoanelor se face de un motor-reductor, fixat pe deasupra panoului electric.
Elevatorul este situat în cadă și servește de-a transporta gogoșile de la dozator până la jgheabul de ieșire. Este dotat cu paletă de întoarcere a gogoșilor la mijlocul căzii având ca scop prăjirea lor din ambele părți. Punerea în mișcare a elevatorului se face prin intermediul unui motor-reductor. La începutul elevatorului este montată o placă, pe care cad gogoșile de la buncăr, iar la celălalt capăt există un jgheab de ieșire a gogoșilor prăjite. Elevatorul se mișcă în timpi (pornire – oprire). La fiecare timp al dozatorului lanțul elevatorului oprește pentru un anumit timp (de la 0 până la 20 de secunde), ceea ce permite a gogoșii să se ridice la suprafață uleiului, în urma fiind mutate înainte fără a fi strivite. Timpul de așteptare al lanțului (respectiv timpul de prăjire) este reglat de panoul de control.
Pe panoul electric este montat un controler, prin care se face setarea temperaturii de lucru a uleiului și viteza elevatorului. Panoul de control este dotat cu două contoare a ciclurilor mașinii.