Aparat frisca aluminiu 1 litru

Cod produs: HD588376

Finalizeaza comanda pe magazinul nostru online direca.ro

Aparat frisca realizat din aluminiu
Capacitate: 1 litri
Inclus un set de 3 duze din polipropilenă și o perie de curățare
Necesită cartuse (N₂O) pentru a funcționa.
Cartusele nu sunt incluse
Dimensiuni: ø85x(H)235 mm

Descrierea produsului

Pentru a avea un rezultat mai bun, răciţi bine aparatul în apă rece sau în frigider înainte de a-l umple.
Folosiţi doar ingrediente solubile. Pentru a îndulci amestecul este cel mai bine să folosiţi sirop de zahăr sau îndulcitori lichizi. Zahărul granulat sau sarea trebuie mai întâi dizolvată în apă sau în frişcă. Folosiţi doar condimente pudră sau lichide. Substanţele insolubile cum sunt seminţele şi pulpa etc. previn închiderea pistonului de dispersie sau pot afecta funcţionarea corectă a aparatului.
Dacă folosiţi amestecuri făcute în blender vă rugăm să folosiţi o strecurătoare fină pentru a îndepărta seminţele sau pulpa.
Aparatul Hendi pentru frişcă este foarte bun pentru prepararea spumelor reci, sosurilor sau a spumelor. Nu este adecvat pentru sosuri calde! Nu depozitaţi lichide acide puternice, cum ar fi sucul de mere, lămâi sau portocale în sifonul pentru frişcă.C.
Agitarea excesivă poate întări frişca astfel încât să îşi piardă textura fină, aşadar vă rugăm nu agitaţi excesiv! Nu agitaţi recipientul înaintea fiecărei dispersări. Vă rugăm să agitaţi mai mult şi mai des amestecurile din frişcă ce conţin şi alte lichide.

Accesorii

Dragi clienți, în perioada 29 noiembrie - 01 decembrie suntem in concediu. Comenzile online plasate in această perioada vor fi procesate începând cu data de 02 decembrie.