Despre noi

Discovery Industry va ofera o gama larga de utilaje si echipamente alimentare in domeniiile: echipamente de patiserie, echipamente cofetarie, fast food, mobilier inox, malaxoare aluat, echipamente frigorifice, utilaje de brutarie si echipamente brutarie, echipamente de panificatie, mixere planetare, cuptoare patiserie si cuptoare gastro beneficiind de un excelent raport calitate – pret.

In mod constant urmarim sa punem la dispozitia clientilor nostri produse de cea mai buna calitate si sa ne concentram atentia pe promptitudine in relatia cu acestia, totodata suntem interesati ca produsele noastre sa ajunga in cele mai bune conditii si in cel mai scurt timp la clientii nostri.

Vizitand site-ul nostru aveti ocazia sa descoperiti o oferta variata de utilaje si echipamente pentru industria alimentara si sa va convingeti ca sloganul nostru „STANDARDUL ECHIPAMENTELOR SI UTILAJELOR ALIMENTARE” reprezinta un reper pe piata romaneasca de profil, in ceea ce priveste calitatea produselor pe care le comercializam.

Promptitudinea si seriozitatea reprezinta obiectivele principale ale afacerii noastre, pilonii pe care dezvoltam o relatie durabila si fructuoasa cu partenerii nostri de afaceri.

Pentru mai multe informatii referitoare la ofertele noastre de utilaje si echipamente alimentare, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0742 – 401.955 sau sa completati formularul de contact afisat pe site.

Furnizorii si colaboratorii nostri

Experienta acumulata in cei 10 ani de activitate, ne-a ajutat sa selectam o gama variata de echipamenete HoReCa de la producatori de top din intreaga Europa, colaboram fructuos cu furnizori din tari ca: Italia, Germania, Spania, Franta, Belgia, Cehia si Ungaria.