Blog

Cum se realizeaza racirea si congelarea rapida a alimentelor cu ajutorul abatitorului?

Cum se realizeaza racirea si congelarea rapida a alimentelor cu ajutorul abatitorului?

aug. 09, 2018

Daca sunteti interesati sa invatati despre gatitul ”sous vide” si sa implementati aceasta metoda populara de preparare a alimentelor si in restaurantul dvs., acest articol va ofera informatiile necesare pentru inceput. ..

citeste mai departe...
Ce este tehnica de gatire ”Sous Vide”?

Ce este tehnica de gatire ”Sous Vide”?

mai 31, 2018

Daca sunteti interesati sa invatati despre gatitul ”sous vide” si sa implementati aceasta metoda populara de preparare a alimentelor si in restaurantul dvs., acest articol va ofera informatiile necesare pentru inceput. ..

citeste mai departe...
Tipuri de otel inoxidabil

Tipuri de otel inoxidabil

mai 29, 2018

Oţelurile inoxidabile sunt acele aliaje pe bază de fier, crom şi carbon care pot conţine şi alte elemente, cum ar fi Ni, Mo, Si etc., a căror caracteristică principală este rezistenţa la coroziune. Această caracteristică se datorează capacităţii…

citeste mai departe...
Dragi clienți, în perioada 10 august - 23 august suntem in concediu. Comenzile sosite in această perioada vor fi onorate începând cu 24 august. Va multumim pentru intelegere.
+